Petreceri

Cauți un spațiu vesel și plin de energie destinat să antreneze tinerii în activități de socializare, dans, muzică, jocuri, teatru. Misiunea noastră este de a oferi experiența unui eveniment extraordinar, astfel încât toată lumea să se simtă implicată, iar vestea unei super-petreceri să circule liberă, din ureche în ureche.

Am conceput oferta de petrecere cu gândul de a asigura momente memorabile pentru părinți și pentru cei tineri. Fiecare aspect este luat în calcul, începând cu festivitățile de protocol, activitățile de interacționare, momentele de dans, cântec și momentele care pun în valoare sărbătoritul sau sărbătorita.

Vă oferim următoarele concepte de petreceri:

DISCO PARTY 

 

Rezervarea locului  (scenă, sunet, lumini) – 3 ore de maximă distracție și covor roșu la intrare

 

 • 2 animatori specialializați în jocuri și concursuri
 • 1 DJ – DJ KING – maestru la butoane, muzică și Karaoke
 • 1 persoană care se ocupă de partea administrativă a petrecerii
 • 20 invitații
 • Balon Jumbo – un balon mare plin de confetti și bomboane
 • Accesorii – peruci, ochelari, steag, bandane, banner, balon exploder
 • Confetti, artificii, lumânări (la momentul tortului)
 • Surprize
 • 2 pizza și apa plată cadou din partea casei Refill

Cost: 1000 Ron (L-V)/ 1300 Ron (S-D) 

 DRUMS PARTY

Petrecerea durează 3 ore, la fel ca și DISCO PARTY.  Suplimentar față de DISCO PARTY este intervalul de 35-45 min de mega-veselie muzicală, de regulă imediat după ce au mâncat. Organizăm Drums Party, o petrecere muzicală cu variate instrumente și accent pe tobe. Fiecare invitat, copil și adult, primește un instrument și cântă la unison pentru a crea o energie fenomenală, tipică unei trupe de mare concert.

 

Cost: 1300 Ron (L-V)/ 1500 Ron (S-D)

 2 pizza și apa plată cadou din partea casei Refill

 

SUPERSTAR

Trei ore de maximă distracție la discotecă, alături de animatori profesioniști specializați în jocuri, dansuri, concursuri, provocări, karaoke + CD cu fotografii de la petrecere montate într-un super videoclip.  P.S.: Dacă petrecerea este programată pentru luni, marți, miercuri sau joi, pizza pentru copii e cadou din partea casei.

Cost: 1600 Lei (S-D) redus la 1350 Ron (L-V)/ 

 • 2 pizza și apa plată cadou din partea casei Refill

ImproPARTY

 

Este o petrecere care cuprinde activitățile descrise în DISCO PARTY, alături de un spectacol de improvizație teatrală și Stand-Up Comedy. Spectacolul de teatru interactiv este destinat să anime o petrecere. Invitații îi ajută pe actorii improvizatori cu teme pentru momente, indică titlurile poveștilor, spațiul în care actorii improvizează, au reacții, pot să aplaude dacă le-a plăcut sau chiar să huiduie dacă se plictisesc. Dansează, stau într-un picior, fac tot ce le trece prin minte, se distrează, iar distracția este de maximă importanță.

 

Cost: 1800 Ron (S-D)/ 1500 Ron (L-V)

 

 • 2 pizza și apa plată cadou din partea casei Refill

 

MAGIC PARTY

 

Suplimentar față de DISCO PARTY, conceptul nostru oferă un număr de magie. Magicianul aduce cu el multă energie pozitivă, numere hazlii de iluzionism, iepurași sau porumbei, globuri care plutesc, mese care levitează: într-un cuvânt, un spectacol care va cuceri imaginația copiilor. Petrecerea durează 3 ore, la fel ca și pachetul de bază. Suplimentar față de pachetul de bază este intervalul de 35-45 min în care copiii urmăresc spectacolul de magie, de regulă imediat după ce au mâncat.

Cost: 2000 ron (S-D)/ 1800 ron(L-V)

 

 • 2 pizza și apa plată cadou din partea casei Refill

Intervale orare:

Luni-Vineri- 18-21.00

Sâmbătă și duminică    

 • 10.00 – 13.00
 • 14.00 – 17.00
 • 18.00 – 21.00

Precizări:               

Pachetele sunt valabile pentru petreceri  cu maxim 15 copii.

Tortul îl aduceți dumneavoastră.

Puteți opta pentru catering sau pizza. Catering-ul este asigurat de dumneavoastră sau putem să vă recomandăm partenerii noștri. De regulă comandăm pizza.

Pentru o rezervare trebuie să vă asigurați din timp că sala aleasă este liberă în ziua și la ora pe care o doriți.

Sunați la 0799 995 883* Lidia  sau 0765458461 *Vadim   și obtineți mai multe detalii.
Rezervarea fermă înseamnă semnarea unui contract și achitarea unui avans de 300 lei.

Aniversări

Am organizat câteva zeci bune de petreceri aniversare și sărbători onomastice pentru copii mici și mari, iar de cele mai multe ori, aceștia revin și îi privim cum cresc de la an la an. Alături de ei, cresc și prietenii lor, iar părinții ajung să îi concureze la pozne și idei de petreceri. Observăm o schimbare de roluri, părinți care „dau în mintea copiilor” și copii perfect actualizați cu tendințele din societatea modernă. Noua paradigmă a raporturilor dintre părinți și copii este oportună pentru organizarea unei petreceri. Ideile vin din toate direcțiile și eforturile misiunii noastre sunt orientate către îndeplinirea dorințelor întregului complet de petrecere.

Oferta noastră pentru organizarea unei petreceri urmărește, în linii mari, descrierile din secțiunea „Petreceri/ Pachete de petreceri”, dar ne puteți contacta pentru personalizarea unui eveniment. Ne găsiți acasă . Unde?

La Refill, la Victory of Art, la voi.

Oriunde ne simțim bine.

Petreceri în pijamale

Uneori, după stingerea luminilor, copiii rămân treji să povestească și să chicotească de sub pătură vrute și nevrute, de la povești de groază până la ultimele noutăți din școală. Petrecerile în pijamale pe care le organizăm punctează acele momente de socializare familială tipice unei seri de distracție alături de prieteni veniți în vizită.

Vă invităm la noi în discotecă sau la telefon pentru a stabili detaliile unei astfel de petreceri, atmosfera pe care o pregătim este caldă și anunță istorisiri dintre cele mai magice.

Petreceri de buletin

Anul 14 punctează o vârstă a maturității pre-adolescentine, momentul alinierii unui tânăr în rândurile cetățenilor care se pot auto-reprezenta cu acte în regulă. Bine, nu e tocmai vorba de obținerea dreptului de vot, bifarea vârstei de majorat, dar vorbim de primul prag într-un proces îndelungat de maturizare.

Am organizat petreceri pentru copii la vârsta buletinului animate de discuții savante despre cosmos și cultură generală, uneori suntem uimiți de ritmul accelerat al vârstei mentale unora dintre copii. E o chestiune cu dus și întors, adesea cei mici se maturizează în gândire la o vârstă precoce, dar pierd din aptitudinile sociale; sau invers, unii dintre ei au competențe ridicate de socializare, dar nu indică apetențe către anumite domenii de practică, ocupația lor este distracția pur și simplu.

Vârsta obținerii buletinului este o perioadă de căutări și descoperiri.

Unul dintre momentele surpriză din cadrul evenimentelor de 14 ani este înmânarea sărbătoritului unui buletin gigantic cu numele său, fie o poreclă. Desigur, nu încape în portofel, poate uneori nici pe ușa de la intrare dacă este purtat în spate ca Păcală, dar lecția e clară – primul pas în rândurile celor mari este dimensiunea buletinului.