Licenta de petrecere

LICENȚA DE PETRECERE, CE ESTE ȘI CUM SE OBȚINE

Tinerii se împrietenesc destul de lejer, încă de mici. Pentru băieți e dificil uneori să vorbească cu fetele, dar sentimentul nu-i copleșește de la bun început, în perioada copilăriei socializarea cu fetele vine de la sine. Dacă un adolescent ar citi acest text, probabil ne-ar da dreptate. Adevărul este că societatea adulților pare similară, pe cât de hazliu nu sună asta. Timiditate, mișcări stângace de dans, costume prea caraghioase să fie amuzante, muzică neinspirată.

Tinerilor le place să organizeze petreceri. Tuturor ne place să organizăm petreceri, asta-i clar. Ce poate fi mai distractiv decât organizarea unei petreceri? Două lucruri: participarea la o petrecere bine organizată și nota de plată. În mod special în această ordine. O petrecere reușită începe cu implicarea părinților și angajarea în organizare a unui consilier specializat, sărbătoritul sau sărbătorita. Tinerii știu cu exactitate ce le place, pe cine vor să invite, ce muzică să asculte, cu cine vor să se împrietenească.

Pentru cei tineri, o petrecere este momentul afirmării, oportunitatea de a aduce împreună colegi de la școală, amici de-acasă, colegi de pe Facebook, noi prieteni. O petrecere poate fi șansa unui băiat să interacționeze chiar și cu fete, iar pentru o fată poate fi ocazia să refuze acei băieți nedistractivi. Râdem, glumim, dar petrecerile organizate de tineri pentru tineri sunt de o mie de ori mai cool cu implicarea părinților.

Sună, poate, contra-intuitiv, dar funcționează. Totuși, haideți să înțelegem exact ce înseamnă implicarea părinților într-o petrecere de tineri. În primul rând, părinții pot menține echilibrul social, pot ajuta cu chestiunile administrative, pot crea relații cu alți părinți, astfel pot ajuta dezvoltării relațiilor între cei tineri. În același timp, supra-implicarea părinților poate afecta libertatea de exprimare a sărbătoritului sau sărbătoritei.

Soluția presupune o rețetă de petrecere dezvoltată alături de tineri și gândită pentru tineri. Din experiența noastră, copiii se distrează mai bine decât adulții și poți considera aceasta o invitație oficială să vii la una dintre petrecerile noastre. Avem scenă, lumini, fum, reflectoare, boxe, microfoane, muzică, oglinzi, jocuri și concursuri, animatori, personal de servire, activități de divertisment, dansuri, Karaoke, costume și tot felul de surprize. Avem și chef de distracție, este important.

Organizăm petreceri pentru toate bugetele, oferim exclusivitate. În mod normal, o petrecere durează 3 ore, dar timpul este relativ când vine vorba de distracție. Punem în scenă activități antrenante din lumea magică a divertismentului pentru copii și pre-adolescenți, oferim găzduire și administrare a petrecerilor, invitații personalizate, decorațiuni, logistică pentru jocuri și concursuri, idei de petreceri tematice.

O petrecere cu noieste echivalentul obținerii așa-numitei „Licențe de petrecere”, iar pentru un adolescent poate fi primul pas către popularitate. Singurul examen pe care trebuie să-l treceți este organizarea ireproșabilă a unei petreceri, iar echipa superpetrecăreață vă poate oferi o mână de ajutor.

 

ECHIPA DE PETRECERE

Creativă și amuzantă, eficientă și practică în același timp, echipa de animație este specializată în organizarea de petreceri pentru pre-adolescenți (8–16 ani). Echipa este formată din animatori profesioniști, specializați , actori antrenați de coregrafi și regizori din trupa lui Dan Puric, dinamici și implicați, care știu rețeta petrecerii perfecte pentru această vârstă.

Lucrăm alături de profesori de teatru modern pentru copii, coregrafi de dansuri și street-dance, gazde de petreceri, DJ, fete frumoase, purtăm costume hazlii, planificăm și susținem evenimente de școală și petreceri organizate la detaliu.

Și noi avem

  • animatori cu experiență.
  • avem un DJ simpatic, DJ Robert stăpânește pupitrul cu mixer, microfoane, mii de cântece cool și programează Karaoke.
  • Alex este o gazdă prietenoasă care va avea grijă să nu vă lipsească nimic.