Baluri de nota 10 pentru tineri de nota 10 

Balul Bobocilor este primul dintr-o serie de evenimente sociale de mare anvergură pentru tinerii școlari din clasele mici. Odată cu participarea la Balul Bobocilor intervin chestiuni de maximă importanță pentru oricare nou jucător (sau jucătoare) pe scena petrecerilor cu colegii: alegerea unui costum festiv sau a unei rochii sofisticate, invitarea unei fete la dans, dansul în sine, animarea atmosferei cu glume și poante inspirate, conectarea cu colegii, bazele unor noi prietenii.

Un bal de nota 10 presupune organizarea petrecerii alături de profesori, părinți și câțiva tineri dornici a se implica de devreme în treburi administrative – invitații pentru colegi, afișe, alegerea meniului de mâncare și băuturi, alegerea și rezervarea artiștilor și momentelor de divertisment, găzduirea petrecerii în seara cu pricina – asigurarea distracției pentru fiecare coleg în parte, intermedierea unor „lipeli”, asigurarea transportului înapoi spre casă, actualizarea profilului de Facebook cu fotografii și status-uri hazlii, întreaga orchestră de culise.

Balul Bobocilor este șansa câtorva tineri inspirați să obțină încă de timpuriu redutabila „Licență de petrecere”, iar împreună cu echipa superpetrecere, să organizeze un eveniment memorabil.

Avem spații vesele și bine dotate pentru susținerea unei petreceri de talia Marelui Bal al Bobocilor. Avem o echipă de animatori și administratori specializați în divertisment și organizarea detaliilor pentru o seară de neuitat în compania colegilor și viitorilor prieteni de distracție. Avem scenă, lumini, fum, reflectoare, boxe, DJ, microfoane, muzică, oglinzi, jocuri și concursuri, animatori, personal de servire, activități de divertisment, dansuri, Karaoke, costume și tot felul de surprize. Avem și chef de distracție, energia noastră este impresionantă.

Gazdele  sunt animatori cu experiență. Vă ascultă, se implică, au magie în mişcare şi privire şi se vor face vinovaţi de cea mai tare petrecere. Avem un DJ simpatic, DJ Robert stăpânește pupitrul cu mixer, microfoane, mii de cântece cool și programează Karaoke. Alex este cel care ştie tot, face tot, are grijă de tot, este o gazdă prietenoasă care se va asigura să nu le lipsească nimic celor mici, iar celor mari să le fie bine venită vizita. Vlad este fotograful nostru care face cele mai trăznite fotografii și cele mai autentice videoclipuri. Batem tare tobele în Drums Party. Avem și cei mai simpatici și plini de energie magicieni. Improshow pun în scenă un spectacol de teatru de improvizație pentru toată lumea. De fapt, nouă ne place să spunem Stand-up Comedy, este termenul științific.

Vă așteptăm apelul pentru o discuție constructivă de organizare a Balului Bobocilor.

Carnetul de note nu este necesar, dar o medie bună este superioară oricărei recomandări.